MITA Days – säljkonferens

23-25 september samlades MITA Cooling Technologies Europeiska säljrepresentanter i Siziano söder om Milano för säljkonferens på MITAs huvudkontor.

Deltagare från ett tiotal länder strålade samman för att lära känna varandra och höra om senaste nytt, vad som är på gång framöver och vi genomförde dessutom gemensamma övningar för att analysera vad vi kan göra ännu bättre tillsammans i framtiden.

Bl.a. kan vi presentera den nya produkten PME Silent Plus. PME-modellen är den i Sverige vanligaste använda typen av kyltorn från MITA med sin enkla uppbyggnad med minimalt underhållsbehov.

I den nya versionen Silent Plus används en mycket lågvarvig motor/fläkt som ger mycket låga ljudnivåer i kombination med en betydligt lägre effektförbrukning. Detta görs på bekostnad av en något större footprint vilket ger ett högre pris i sig, men effektbesparingen ger en relativt kort återbetalningstid för den något högre grundinvesteringen.

Andra nyheter som kommer inom kort kommer att omfatta nya materialvalsoptioner, utökat och förbättrat modellprogram inom MITA MCT som har tryckande centrifugalfläkt, nya digitaliseringsoptioner m.m.

Du kan läsa mer om våra kyltorn här, och vill du veta mer så ring eller maila oss idag!

Ny plattvärmeväxlare!

Vi är glada att presentera APVs senaste tillskott i modellprogrammet – MIRA ENERGY SAVER ELITE. Denna senaste design från vår partner SPX Flow är lämpad för centralvärmning/kylning, vatten/vatten, olja/vatten och kylmaskinsapplikationer.

MIRA Energy Saver Elite ger en hög termisk verkningsgrad genom optimal design på plattorna, minimalt platsbehov och så få delar som möjligt för enkelt underhåll.

Det finns två olika packningsalternativ i NBR (FDA) och EPDM som båda använder sig av APVs ”Doubleclip” infästningssystem som ger packningarna bra stöd och medger snabbt byte utan behov för verktyg.

Försäljningsingenjör Johan Stangvik

Johan Stangvik
skicka e-post »
031-720 24 68

MIRA-plattorna har en speciell design som ger god turbulens med minimal risk för försmutsning (fouling). Modellen kan hantera temperaturer på upp till 150 C och tryck upp till 16 bar, och ersätter till viss del produktområden som idag täcks andra tidigare modeller inom APVs produktsortiment.

Du kan läsa och hämta hem den nya broschyren här, och vill du veta mer så ring eller maila vår produktansvariga Johan Stangvik idag!

Rejäl ljuddämpare levererad

Nu i maj levererades en tvåstegs avblåsningsljuddämpare av ”splitter-typ” med specialtransport från fabrik i Tyskland till slutkund på ett pappersbruk på Norrbottenkusten.

Enheten väger drygt 5 ton med ett imponerande mått på 4 m längd och 2,7 m i diameter. Ljuddämparen tar ned ljudnivån på överhettad högtrycksånga med 64 bars tryck från 170 dBA Lb vid ventil till 90 dBA vid 20 graders vinkel och 10 m ut från ljuddämparen.

Stort tack till vår duktiga och pålitliga logistiksamarbetspartner Silent Transport i Varberg som i samarbete med Lindeberg Spedition löst specialfrakten precis lika bra som vanligt.

Du kan läsa mer om våra ljuddämpare här, och vill du veta mer så ring eller maila oss idag!

Ny samarbetspartner ejektorteknologi

CAMpreq AB (f.d. C.A. Mörck) har sålt ejektorbaserade lösningar sedan 1960 där vi tidigare har representerat Europas två ledande tillverkare.

Vi är nu glada att presentera vår nya världsledande samarbetspartners – Croll Reynolds och CR Clean Air från USA – för våra produktområden ejektorer, vakuumsystem och strålgastvättar.

(Link to Swedish/English Press Release)

Croll Reynolds grundades i New York 1917 och har levererat skräddarsydda lösningar i världsklass till kemisk industri, petrokemisk industri, pappers- och massaindustri, läkemedelsindustri, energisektorn, rymdindustri, stålindustri och livsmedelsindustri i hela världen.

Möjligheterna och variationerna i möjliga applikationsområden är nästan oändliga inom detta produktsegment vilket gör det särskilt utmanande och inspirerande.

Croll Reynolds med sina ejektorer och vakuumsystem och systerbolaget CR Clean Air Group med sina landbaserade strålgastvättar är en fullgoda partners som uppfyller CAMpreqs krav såsom ISO 9001, Europeiska PED-krav och vana vid att möta de andra klassificeringar och dokumentationskrav som våra kunder behöver.

Från vår VD:

”CAMpreq är glada att kunna fortsätta den långa tradition som påbörjades under C.A. Mörck-eran med en välrenommerad världsledande aktör inom ejektorteknologi.
Vi hoppas att ni hjälper oss att välkomna Croll Reynolds och CR Clean Air till CAMpreq-familjen.
Mvh, Peter Sundbaum”

Försäljningsingenjör Johan Stangvik

Johan Stangvik
skicka e-post »
031-720 24 68

Du kan läsa mer om våra ejektorer och vakuumsystem här, och strålgastvättarna här, och vill du veta mer så ring eller maila vår produktansvariga Johan Stangvik idag!

  Länk till Croll Reynolds hemsida  Länk till CR Clean Airs hemsida

Jenny Johansson

Vi välkomnar Jenny Johansson fr.o.m. 2 april!

Vi välkomnar CAMpreqs första nyanställda Jenny Johansson till företaget fr.o.m. 2 april! Hon kommer i första hand att ersätta vår eftermarknadssäljare och ekonomiansvariga Eva Rogbrant som efter lång och trogen tjänst — 26 år! — kommer att gå i pension i maj.

Jenny har en bakgrund inom personaladministration som sedermera övergått mer och mer till administration inom ekonomi. Hon har även drivit eget företag och varit aktiv inom försäljning av reservdelar och tjänster vilket kommer komma väl till pass för hennes roll för CAMpreqs eftermarknad.

Jenny kommer att arbeta parallellt med Eva under april månad, och Eva kommer finnas tillgänglig vid behov för särskilda insatser om så skulle behövas längre fram. Därmed säkerställer vi en fortsatt hög servicegrad mot våra kunder, partners och andra intressenter genom en väl planerad introduktion och övergångsperiod.

Vi hoppas att ni hjälper oss att välkomna Jenny till teamet!

Lossning av första kyltornsöverdelen

Fyra stora PME-kyltorn levererade

Ganska precis två år efter första site-besöket hos kund levererades under veckan fyra stora PME 7204 Super Silent kyltorn till ett massabruk i Mellansverige.

Kunden har förberett en helt ny byggnad för uppställning av kyltornen på taket med gemensam uppsamlingsbassäng inuti byggnaden under. I samma byggnad sker också värmeväxlingen mot processen vars innehåll kunden valt att inte köra direkt genom kyltornet p.g.a. de stora riskerna med påväxt etc. som detta skulle medfört.

Installation och driftsättning sker de närmsta veckorna varefter en första provdrift genomförs.

Nedan följer lite bilder från lastningen hos vår partner MITA i Siziano strax söder om Milano samt från lossningen på site. De fyra kyltornen transporterades med intermodal transport (dragbil, järnväg, båt, dragbil) i fem s.k. MEGA-trailers.

Du kan läsa mer om våra evaporativa kyltorn och kondensorer här, och vill du veta mer så ring eller maila oss idag!

BILDER FRÅN LASTNING I ITALIEN

Kyltornets överdel

Långsida med serviceluckor    Lasten säkras för transport i MEGA-trailer

Kyltornets bassängunderdel, i två delar lastas    En komplett bassängunderdel plus uppställningssmide x 4 lastas

BILDER FRÅN LOSSNING I SVERIGE

Lossning av första kyltornsöverdelen

Lossad och klar för lyft på plats senare    Kyltornsbassäng och uppställningssmide x 4 lossat

Fler kyltorn lossas lossningsdag 2    Site-anpassning med kylvatteninlopp på en kortsida (ist.f. två på långsidan)

Ny partner för ejektorlösningar

CAMpreq – tidigare kända som C.A. Mörck – har sålt ejektorbaserade lösningar för vakuum, ånga, vätskor och mycket annat sedan 1960. Det senaste samarbetet som började 1977 upphörde vid årsskiftet och vi har nu slutit avtal med en ny stark samarbetspartner inom området.

Företaget som nu är över 100 år gammalt har en enormt bred kunskapsbank att ösa ur med över 80 000 beräknade designer som resulterat i 35 000 installationer över hela världen.

Håll utkik på vår hemsida och andra digitala medier för vår lansering av den nya partnern och dess breda sortiment inom ejektorbaserade lösningar som vi kommer presentera inom kort!

Ny samarbetspartner – ejektorer

Energikund efter-installerar flertalet tubreningssystem

Ett projekt som startade som ett ex-jobb för en studerande resulterade senare i att vi fått en beställning på fyra kompletta Taprogge tubreningssystem till en energikund i Stockholmsregionen. Systemen efterinstalleras på en fjärrkylanläggning som varit i bruk länge vilket ställt höga krav på anpassning till befintliga förhållanden.

Anläggningen som används för fjärrvärme på vinterhalvåret och som fjärrkylanläggning på sommarhalvåret har brottats länge med problem med föroreningar i tuberna på sina tubvärmeväxlare. Problemen uppstår mestadels under sommarhalvåret då man kyler med kylvatten från Östersjön.

Ett system installerades och driftsattes under sensommaren 2018 för att få med sig erfarenhet inför förberedelser och installation av de efterföljande tre systemen som levereras i början på 2019.

I samband med första uppstart märktes en tydlig kapacitetsökning på det aktuella systemet. Överlämning och utbildning av första systemet skedde med hjälp av Taprogges specialister från fabriken i Tyskland i slutet av augusti.

Du kan läsa mer om våra tubreningssystem här.

Är du intresserad av att veta om din anläggning kan vara lämplig för en efterinstallation? Eller skall ni bygga en ny anläggning och är oroliga för konsekvenserna av beläggningar i era tubvärmeväxlare eller tubkondensorer? Hör av er till oss idag!

   

   

Stororder från pappersindustrin

Efter ett intensivt och utvecklande kundanpassningsarbete är vi glada att ha landat en finfin order med fyra av de största evaporativa kyltornen i vårt mellansegment i slutet på året.

4 st MITA PME 7204 Super Silent, vardera 7,2 m långa, kommer att installeras våren 2019 på ett pappers- och massabruk i Mellansverige.

Efter sommarens extremvärme är det många kunder som återkommit med tidigarelagda projekt för utbyte av gamla kyltorn som skapat problem i produktionen. Så var det även för denna kund som vi redan hade träffat och lämnat preliminära förslag för byte någon gång under 2020. Med sommarens problem som påverkade produktionskapaciteten, accelererades investeringen kraftigt under hösten och kontrakt skrevs till sist i slutet av november.

För att passa site-förhållandena och minimera total installationskostnad, involverade vi oss med site-besök och presenterade flertalet olika layoutlösningar varefter kunden valde att gå vidare med den som bilderna visar.

Optionerna utöver de vanliga är bl.a. 16-polsmotor, långsamtgående specialfläkt med större fläktblad, ljudhuvar över luftinloppen och skvaldämpande mattor i uppsamlingsbassängerna för att möta extremt tuffa ljudkrav för de närboende till fabriken.

           

I specialanpassningarna ingick även in-/utlopp på en sida, serviceluckor på utvalda sidor och säkerhetsbrytare för fläktmotorerna samlade på en av kund vald lägre position. Detta hjälper till att både hålla nere totalinvesteringen, och skapa en bra arbetsmiljö för brukets underhållspersonal med hänsyn till typisk vindriktning m.m.

Vi hoppas få återkomma med bilder efter installation och mer input från en nöjd kund. Om du är intresserad av att lära dig mer om våra kyltorn och/eller andra produktområden – ring oss idag!

Ekonomiansvarig sökes

I samband med att vår kollega sedan 1993 går i pension behöver vi nu en ersättare som är duktig på bl.a. ekonomi och redovisning.

För den rätta personen som trivs med administration men med en stor portion variation i det dagliga arbetet, kan tjänsten innebära mycket mer än ”bara” redovisning och omfatta spännande arbetsuppgifter för ett eller två olika bolag. Vi välkomnar dig som är intresserad, eller känner någon som skulle kunna passa, att dela med er och läsa vår beskrivning av tjänsten här.

Om vidare intresserad är du välkommen att höra av dig till vår VD här intill via telefon eller mail med frågor eller din ansökan med CV.

Besök oss på Energi & Industridagarna

6-7 november kommer vi återigen att ställa ut under Energi & Industridagarna i Stockholm. Vi kommer som vanligt att dela utställningsytan med våra trevliga husgrannar från KSB Sverige.

Kom och besök oss i utställningen i pauserna mellan föredragen. Vår VD Peter Sundbaum kan bl.a. berätta för er om den senaste förändringen från C.A. Mörck till CAMpreq. Om våra nya kompakta adiabatiska kyltornsmodell PAD-V, om fördelarna med att använda sig av tubreningssystem och mycket mer.

Om du vill få kontakt med Peter redan innan konferensen finner du hans kontaktuppgifter här bredvid. Det går också bra att boka ett enskilt möte i direkt anslutning före eller efter konferensen i det geografiska området runt Stockholm eller någonstans mellan Stockholm och Göteborg.

Förra årets utställargäng från C.A. Mörck och KSB

Möt MITA på Chillventa 16-18 oktober

Om några av våra kunder och samarbetspartners är på plats på Chillventa i Nürnberg i oktober – ta chansen att stanna förbi vår partner för evaporativa kyltorn och kondensorer!

Våra kompisar från MITA i Siziano strax söder om Milano i Italien är mycket trevliga och kan berätta om de senaste nyheterna i sortimentet. Bl.a. kommer de att ställa ut deras för i år nya adiabatiska kyltornsmodell PAD-V som tillhandahåller bra kylning utan onödigt vattenspill, ingen risk för legionella eller behov för kembehandling.

Läs mer om MITAs utställning genom att trycka på Chillventa-bilden här intill.

Om ni önskar ta kontakt för att ordna ett tidsbestämt möte med dem så hör bara av er till vår produktansvariga säljare Peter Sundbaum (031-7202466 / peter@campreq.se).

     

CAMpreq i full gång!

Efter en hektiskt period med diverse extra administrativa göromål är nu övergången från AB C.A. Mörck till CAMpreq AB genomförd och i full funktion sedan 1 juli.

Bland det som gjorts förutom start av nytt företag och organisationsnr. är bl.a.:

  • uppdaterad hemsida på ny domän 1/7
  • nya e-postadresser fr.o.m. början av augusti (fornamn@campreq.se, de gamla adresserna hänvisas självklart vidare en längre tid)
  • ny företagsfolder framtagen (länk här)
  • administrativa system för ekonomifunktioner och CRM är igång, nya mallar skapade
  • ISO-certifikatet överfört till nya organisationen (länk här)
  • Achilles pre-kvalificering för nya bolaget genomförd och godkänd

Först ut att få CAMpreqs första ordernr. 1001 måndagen den 2:a juli blev en av våra mest återkommande kunder – OKG AB i Oskarshamn – för några tusen tubreningskulor till ett av deras flera tubreningssystem.

Knapp tvåa blev Ahlsell för ett plattvärmeväxlarpaket, och på tredje plats hamnade Akzo Nobel för en ejektor (Ciba-Geigy värmare).

Nu har t.o.m. vi själva lärt oss att säga CAMpreq när vi talar i telefon(!), vilket ger upphov till viss förvåning hos de kunder som ännu inte läst nyheten om vår organisationsförändring.

Varmt välkomna både till våra mycket uppskattade tidigare kunder och blivande nya kunder till det nygamla CAMpreq AB (C A Mörck Process Equipment)!

Omorganisation i C.A. Mörck fr.o.m. 1 juli 2018

C.A. Mörck AB

grundades av Carl Adolf Mörck 1912 som ägs och drivs av familjen Mörck i tredje och fjärde generationen. Verksamheten består idag av två delar, fastigheter och teknisk försäljning. Ägargruppen har beslutat att dela upp sin verksamhet i två delar där det nuvarande företaget kommer fortsätta med fastighetsverksamheten i nuvarande ägarform, och kommer att knoppa av den tekniska försäljningen i ett nytt bolag.

Nytt företag CAMpreq AB med org.nr. 559021-7872

har grundats för den tekniska försäljningen som med start 1-juli-2018 kommer ta över C.A. Mörcks agenturverksamhet för marknadsföring och försäljning av högkvalitativa produkter från Europeiska tillverkare. Det nya företaget kommer att ägas av två personer ur nuvarande personal, säljchef Peter Sundbaum och försäljningsingenjör Johan Stangvik. Övriga anställda från C.A. Mörck får anställning i det nya företaget.

Upplägget för övertagandet är väl genomtänkt för att säkerställa att den dagliga verksamheten ska kunna fortsätta precis som vanligt i samma lokaler med övrig företagsinfrastruktur såsom IT, kontor, orderhistorik från tidigare försäljning osv. Ni kan därför lita på att det blir mer eller mindre “business as usual”.

Den tydliga kopplingen till 106 års verksamhet under namnet C.A. Mörck kommer att belysas av det nya företagsnamnets inledande bokstäver samt att CAMpreq äger rätten att använda varumärket C.A. Mörck under sina första två verksamhetsår och den grafiska delen av logotypen på obestämd framtid. Den införda färgskiftningen i logotypen symboliserar gammalt och nytt, temperaturväxling och dessutom förtydligas ett ”p” i den högra delen av den grafiska delen vilket ju är början på den nya ändelsen i ”preq”.

Försäljningschef Peter Sundbaum

Peter Sundbaum
skicka e-post »
031-720 24 66

Om ni har några frågor kring denna förändring, är ni hjärtligt välkomna att höra av er till vår nya VD Peter Sundbaum.

Angående GDPR


Det är viktigt för oss att våra kunder, leverantörer och andra samarbetspartners har förtroende för vårt sätt att hantera deras uppgifter inom vår organisation. Genom samarbete med duktiga IT-aktörer garanteras bl.a. en god säkerhet mot dataintrång på vårt företags server och CRM-databas.

Gällande GDPR (General Data Protection) är detta en ny EU-förordining som ersätter PUL (Personuppgiftslagen) och träder i kraft 25 maj 2018.

De data som omfattas av GDPR ligger för vår del till 100% inom ramen för vårt CRM-system vilket heter Lime CRM. De uppgifter vi lagrar på personbasis är för- och efternamn, telefonnr, e-postadress och roll/titel inom respektive persons företag som de också är kopplade till.

Vi lagrar under inga omständigheter andra identifierande uppgifter såsom födelsedatum, hemadresser eller släkttillhörigheter med andra inom databasen.

Fr.o.m. 25 maj 2018 kommer programvaran innehålla enkla verktyg för att vi skall uppfylla kraven inom GDPR. De som vill se vad för information som finns lagrat om dem kan då fråga oss, varefter vi med en enkel knapptryckning kan sända ett auto-genererat e-postmeddelande till personen i fråga. Meddelandet kommer innehålla en länk för visning av den information som omfattas av GPDR, möjlighet att ändra uppgifter som inte är korrekta samt en länk där man kan välja att inte finnas med i våra register mer om så önskas. Eller helt enkelt, om ni är nöjda, stå kvar som det är.

Vi kommer innan den 25 maj att genomföra ett utskick till alla de som finns listade med e-postadress i vårt CRM. De som inte väljer att avregistrera sig eller få utvalda data bortplockade ur vårt system, godkänner därmed att vår GDPR-info har nått fram och att man accepterar framtida utskick. Vid eventuella frågor är du välkommen att höra av dig.

Mvh, Peter Sundbaum
General Manager

Besök oss på Panndagarna 17-18/4 i Örebro

17-18 april ställer C.A. Mörck ut på Panndagarna som arrangeras av Värme & Kraftföreningen (VoK) i Örebro.

Varmt välkomna att besöka oss i leverantörsutställningen där vi som brukligt de senaste åren återfinns i fikaområdet mellan föredragen som hålls.

Försäljningschef Peter Sundbaum

Peter Sundbaum
skicka e-post »
031-720 24 66

Försäljningsingenjör Mikael Skoog

Mikael Skoog
skicka e-post »
031-720 24 61

Där har du chansen att träffa våra försäljningsingenjörer Peter Sundbaum och Mikael Skoog som kommer att vara på plats och svara på frågor, och ta emot eventuella förfrågningar på värmeteknisk och ljuddämpande utrustning som behövs på era anläggningar.

Skulle du vilja ta kontakt med dem redan innan konferensen för att stämma tid för möte eller dylikt så finner du deras kontaktuppgifter här intill.

För mer info om eventet i övrigt kan ni besöka http://www.vok.nu/panndagarna/

Peter Sundbaum på Kylvattenkonferensen i Stockholm maj 2017

Hybrid platt-vvx driftsatt hos energikund

I början av 2018 driftsattes den SPX APV Hybrid S4 Plattvärmeväxlare som vi levererade till energikund på östkusten sommaren 2017.

Applikationen är till för att varmhålla bioolja (220 kW, 76 ton/h) som skall pumpas genom cirka 200 m rör från förvaringstank till förbränningspannan.

APVs helsvetsade plattvärmeväxlare av s.k. ”Hybrid” modell är i princip som en tubvärmeväxlare på ena sidan med upp till 7 mm ”diameter” och med traditionell korrugerad form på andra sidan. I denna kunds fall är det vätskan med hög viskositet, dvs oljan, som löper. Och på andra sidan har kunden ett glykolbaserat system (65 ton/h) som i sin tur växlas mot fjärrvärmenätet (19 ton/h) genom en samtidigt levererad SPX APV Orion 034 med Energy Saver-plattor. Alla mediaberörda delar i rostfritt 316L material.

Systemet har nu varit i drift sedan mitten av januari 2018 och kunden har vid uppföljning med besök på site bekräftat önskad funktionalitet och är nöjd i sin helhet med vår leverans och dokumentation.

Försäljningsingenjör Johan Stangvik

Johan Stangvik
skicka e-post »
031-720 24 68

Alternativt användningsområde för hybrid-växlaren är där man har starkt försmutsande miljö på en sida och behöver rensa ofta, du kan läsa mer om detta på en tidigare nyhet här.

Ni kan läsa mer om produkterna från SPX APV här och en broschyr om Hybriden finner ni här.

Kunden ställer gärna upp som referens vid intresse från andra, kontakta i så fall vår ansvariga säljare Johan för mer information!

Kontrakt på 7 ljuddämpare

Vi är glada att ha bärgat ett nytt kontrakt med BBMs mycket populära ljuddämpare till en kund inom pappersindustrin i sydvästra Sverige.

Exempelbild från annan leverans

Projektet involverar sju olika punkter för ventilation, luftning och avblåsning där myndigheternas krav ökat efterhand som verksamheten växt och bebyggelsen kommit närmare. Kunden har handlat av oss tidigare och vi är mycket glada att få förtroendet att leverera till dem igen.

Enheterna kommer att hantera flöden på mellan 2 till 30 ton/h, inloppsrör från DN150 till DN400 där den största enheten har en kropp på 1,2 m i diameter, är 2,5 m lång och väger knappt 1,7 ton.

Försäljningschef Peter Sundbaum

Peter Sundbaum
skicka e-post »
031-720 24 66

Leverans och installation sker under våren 2018.

Läs mer om våra avblåsningsljuddämpare här eller kontakta vår säljare idag!

Lyckad ljuddämpning hos Smurfit Kappa

Under sommaren 2017 kompletterade Smurfit Kappa Kraftliner i Piteå, sitt system med 2 stycken avblåsningsljuddämpare med mycket gott resultat. Projektledaren Henrik Nordqvist säger att man efter installationen upplevt att anmärkningarna från närliggande grannar upphört helt.

Smurfit Kappa i Piteå är Europas största kraftlinerbruk vars produkter används för tillverkning av högklassig wellpapp.

De avsåg att komplettera sitt 3-barsångsystem med två ljuddämpare för ett ångflöde på 90 ton/h driftpunkt på 3 bar(g)/150 C och designpunkt 5 bar(g)/220 C. Ljudkraven som ställdes var 35 dB(A) vid en punkt 350 meter bort och 80 meters höjd, samt 75 db(A) vid 10 meter.

Enligt kundens egna ord från Henrik Nordqvist, Projektledare inom El och Automation:

”Av dessa två ljuddämpare så utgjorde en av ljuddämparna utbyte av befintlig, trasig ljuddämpare. Detta utbyte gjordes efter en forcerad leverans, vilket hanterades på ett utmärkt sätt av CA Mörck. Den andra ljuddämparen var en utökning av kapaciteten på samma system som ovanstående för friblåsning av 3 barsånga.

Utmärkande för leveransen, utöver det positiva slutresultatet, var CA Mörcks förmåga att med lyhördhet tolka beställarens tekniska behov, trots i viss mån bristfälliga ingångsdata. Utöver detta så har även den kontinuerliga dialogen mellan beställare och leverantör skett i en mycket positiv, kreativ och informativ anda från start av projektering till slutleverans och övertagande.”

Försäljningschef Peter Sundbaum

Peter Sundbaum
skicka e-post »
031-720 24 66

Läs mer om våra avblåsningsljuddämpare här eller kontakta vår säljare idag!

Energi & Industridagarna, Stockholm

7-8 november hade vi förmånen att ställa ut igen under Energi & Industridagarna i Stockholm.

Vi vill tacka ÅF och övriga för väl utfört arrangemang och konferensdeltagarna för visat intresse i vår enkla utställning som vi sedvanligt delade med våra trevliga huskollegor från KSB Sverige som i år representerades av Kenneth Johansson och Victoria Faugust.

Särskilt uppskattat från vår sida var att vi fick möjligheten att göra en kort en-minuters presentation inför några av de olika konferensförsamlingarna. Förutom det vanliga minglet i utställningen i pauserna och den trevliga middagen på mellankvällen.

Försäljningsingenjör Mikael Skoog

Mikael Skoog
skicka e-post »
031-720 24 61

Deltagare från vår sida var Mikael Skoog som är särskilt kunnig inom applikationer som rör pappers-och massaindustrin i synnerhet och ångpannor i största allmänhet. Om ni vill ta kontakt med honom har ni hans kontaktuppgifter här intill.